Viktig morgen kos <3

God Søndag :)Håper dere alle nyter det nydelige været vi i Oslo området har nå! Så utrolig vakkert.. Selv sitter jeg på jobb, det positive med å ha 15-23 vakter er den at man kan ha en laaang og ikke minst koselig morgen :-)

Jeg er ett monster om morgenen, det tror jeg min kjære kan skrive under på.. Jeg kan ikke ha en brå morgen, der jeg har dårlig tid og bare må hive i meg frokosten. Men når jeg har fått tid til å strekke på kroppen, se ut av vinduet hvordan vær det er og har fått den obligatoriske morgen kysset. Så har det lille monsteret inne i meg krøpet ut, og en blid Pia har krøpet inn. MEN om noen starter en diskusjon med meg før jeg har vært oppe minst en time. Da syntes jeg heller mer synd på den personen (mamma eller pappa) som har startet en endeløs ord krig med meg!


Så for å oppsummere, så trenger jeg altså litt tid og en koselig morgen stund, for å kunne vokne. Og være den blide datteren, kjæresten, venninnen, kollegaen osv.

Og bilder hører så klart med i ett blogg innlegg:

Redigerer fargene på instagram.. Har dere noen ideer på ett annet lurt sted det går ann å redigere fargene på bildene? Jeg er faktisk helt grønn når det kommer til sånne ting...

3 kommentarer

Malin Amalie (livet i london)

12.01.2014 kl.15:39

:) god søndag

Amatorfotografen600d

12.01.2014 kl.15:42

God søndag, du har nydelige øyne btw! :)

martheeeee

12.01.2014 kl.16:28

Du har en kjempe fin blogg med fine innlegg og bilder! Det er en stor inspirasjon kilde å komme inn på din blogg. Stå på videre og lykke til!

Tine

12.01.2014 kl.17:03

fine dere er, og så pen du er :)

Skriv en ny kommentar

hits