Gårsdagens <3

God morgen <3


Eller morgen og morgen, er vell egentlig ikke morgen nå :-P men er så ubeskrivelig deilig å spise sen frokost og kose seg de dagene jeg ikke jobber, og Mads ikke blir ringt etter jobb !

Igår hadde jeg myee på dags planen, for mye til å kunne klare å lage ett noen Lunde ok innlegg. Jeg startet dagen 05.45 planen var nemlig å være med på X-cykling 06.30 .. Men det rakk jeg ikke, da jeg er litt over gjennomsnittet trøtt og treg om morgenen.

Men jeg var uansett på elixia klokken 7, og drev med litt egentrening.. Må si at jeg får mer ut av treningen når jeg enten er på gruppetime eller har personlig trener. Men det ble en ok treningsøkt, med påfølgende frokost!

Så bar det til Rikshospitalet for møte med operasjons sykepleier(e) og avdelings leder. Har nemlig ikke følelser i 2 fingre etter en skade for 5 måneder siden. Og vi planla noen tester, og en noe omfattende operasjon...

Så dro vi til tryvann på ski, utrolig fint å endelig stå på ski. Det er jo noe av det aller beste jeg vet :) selv om været kunne vært bedre

Litt så som så med bilde kvaliteten, men er ikke akuratt bilder jeg tenker på når jeg står på ski :-)

Klem fra Pia <3

2 kommentarer

VI MOT VERDEN

27.02.2014 kl.13:12

Så søt du er :D

Regineaf

27.02.2014 kl.13:22

Så fin blogg! :)

Nora

27.02.2014 kl.20:30

Kjempefin blogg!

Skriv en ny kommentar

hits