Gi blod!

Hei Hei :-)

For de av dere som enten følger meg på instagram: piaa123 eller er venn med meg på facebook, har fått med seg at jeg gir blod og ryggmarg. Dette er noe jeg gjør hver 3 måned, eller når de finner en perfekt match på ryggmarg.

Grunnen til at jeg gjør dette, er rett og slett fordi jeg vil hjelpe til der jeg kan. Og jeg vet at om jeg hadde vært syk og hadde trengt blod, så hadde jeg vært overlykkelig over de som bruker 15 min for å gi sitt blod.

Det skal sies at det er IKKE godt å få en nål i ryggen, men når jeg ligger der så tenker jeg at den smerten som jeg da kun kjenner i 20-30 min. Er så liten iforhold til den personen jeg gir ryggmarg til har !

Det å hjelpe er så utrolig viktig!

Nedenfor kan du lese om hvorfor nettopp DU bør bli blodgiver :

Det er få som evner å gi liv. Det krever mer enn god helse. Det krever mot. Det krever dedikasjon og det krever prioritering.

Det krever mennesker som våger å gå i front. Som forstår samfunn og fellesskap. Mennesker med et sunt liv.

Takk og pris for livgivere!

Det finnes ingen erstatning for blod. Blod kan ikke fremstilles kunstig. Blod må gis. Pasientene og helsevesenet er avhengige av blodgivernes frivillige innsats. Siden blod har begrenset holdbarhet er det et konstant behov for nye forsyninger.

Som blodgiver gjør du derfor en viktig samfunnsinnsats og vi ønsker deg velkommen som blodgiver og takker for at du ønsker å gi av deg selv. Du gir liv når du gir blod.

Ingen kommentarer

Emily - Student i Australia

14.08.2014 kl.12:57

Har alltid hatt lyst til å gi blod, men får dessverre ikke lov pga flere ting (bl.a. vekt) :)

Skriv en ny kommentar

hits