Interiør inspo.

Hei Hei

 

 

 

Haha, det er så merkelig å plutselig skulle blogge på en data når jeg er så vant til mobil. Har nemlig tatt steget å kjøpt meg pc, noe jeg sårt trenger ! Både til nettstudier og såklart blogg, nå trenger jeg bare ett bra kamera. Jeg hadde kamera, men så var det noen frekke gutter som følte seg så hjemme i huset at de tok med seg både kamera og docking stasjon. Takk og lov tok de ikke med seg noe mer, men fy så frekt !

 

Ellers sitter jeg nå med veldig klare planer om hvordan min og Mads sin leilighet skal bli, det er det som er så utrolig gøy med å bygge en leilighet. Da kan man bestemme helt selv hvordan det skal bli seende ut. Men det skal sies, det er mye som gjenstår av papirarbeid før de kan begynne å bygge. Men vi er ihvertfall på vei i riktig retning !

 

Her er noen bilder av flere hundre jeg har på dataen, jeg og Mads er ihvertfall helt enige i at leiligheten skal ha ett veldig moderne preg over seg ! IKKE noe shabby chic, får helt frysninger av det.. Men såklart det kan jo være fint i noen hus/leiligheter. Men det skal ikke finnes noe av det i vår leilighet ihvertfall.  

  

 

- Har dere noen ideer eller noen blogger med inspirasjon, så er jeg takknemlig for tips :)

 

 

 

 

Klem Pia <3

5 kommentarer

Thea

21.08.2014 kl.12:32

Wow så fine bilder!

Ingrid Nordli

21.08.2014 kl.12:47

Så fine bilder du har funnet :) Liker også å titte på sånne bilder, selv om det aldri blir til at jeg gjør noe med leiligheten min.. #studentproblemer

Pia :)

21.08.2014 kl.13:24

Ingrid Nordli: ja, det er alltid gøy, du kan ihvertfall tenke på hvordan du vil ha det om noen år da :)

Klem fra Pia <3

Ida

21.08.2014 kl.14:00

Hvordan har du råd til dette? Du ser veldig ung ut...

Pia :)

21.08.2014 kl.14:11

Ida: ja, jeg er veldig ung. 21 år. Det handler bare om prioteringer, også har jeg 2 jobber :) og da går det ann

Ingrid

21.08.2014 kl.14:16

Herlige bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits