Født i feil kropp, tidenes viktigste dokumentar?

                                                                                                                                                    Hei Hei !

 

 

 

De aller fleste har vel sett, eller ihvertfall fått med seg dokumentar serien Født i feil kropp. Der følger man en rekke modige mennesker, både unge og eldre som forteller om sin reise til å bli ett annet kjønn. Jeg føler meg så uendelig stolt over mennesker som trosser alt, og går mot strømmen. Grunnen til at jeg tror dette muligens er tidenes viktigste dokumentar, er fordi dette gjelder så uendelig mange. Ikke bare de som tar steget, men jeg HÅPER virkelig at dette vil sette en stopper for alt som heter fordommer. Det er ett stort håp jeg har, men det må da være mulig ? Det skal noe til for å gå mot denne strømmen med uforståelige mennesker som setter spørsmål ved alt. Mennesker som har så dårlig selvtillit at de må mobbe og henge ut andre. 

 

Gjennom hele oppveksten på barneskolen og ungdomsskolen ble jeg mobbet for å være "annderledes" Det var en periode jeg til og med ble frarådet av lærerne å dra på skolen. I frykt for hva de andre ungdommene skulle gjøre mot meg. Jeg var en av de som var minst og såklart ett offer for de som ville lage kvalme. MEN jeg har alltid vært en jente som sier ifra om det skjer urettferdige ting. Jeg har aldri vært redd for å gå i mot strømmen, og ha andre meninger enn de fleste. Dette var det såklart noen som ikke likte, så da ble jeg automatisk til en som stod øverst i mobbe "skalaen" heldigvis er jeg en som ikke har tatt skade av dette, men jeg har rett og slett blitt sterkere. Men det skal ikke være sånn at de som tørr å skille seg ut skal bli nedstemt av alle? 

 
 

 

Så har jeg en siste oppfordring, har dere ikke fått med dere serien på tv2? Så bør dere absolutt sette dere ned å ta en titt. Tror alle har godt av å se dette! 

 

 

 

 

 


Ingen kommentarer

Victoria Wisløff

22.08.2014 kl.13:31

Håper du har en fin fredag! God helg :)

Skriv en ny kommentar

hits