Bli bedre kjent med Mads !

 

 

Tenkte det var på sin plass etter nesten 1 år sammen, å la dere bli kjent med dette fantastiske og litt rare vesenet.. Nemlig min kjæreste ! 

 

Så her kommer noen fun facts: 

 

- Han er sinnssykt kresen på mat fronten. Og er 100% sikker på at han ikke liker sushi, selv om han aldri har smakt en liten bit!

 

-  I løpet av tiden vi har vært sammen, så har jeg på en rar måte klart å endre klesstilen hans. Men noe annet vil jeg ikke endre på han :)

 

- Mads kan virke som en veldig stille og forsiktig gutt ved første øyekast. Men bare man blir kjent med han, så blir han med ett det totalt motsatte.

 

- Han blir ofte veldig flau over meg da jeg er en veldig utadvent jente, som liker i blant å drite han litt ut :) 

 

- Han liker ikke å gå på tur, og vil helst sitte inne å spille når jeg foreslår å gå tur i solen. Men jeg pleier som oftest å få viljen min, og etter litt om og men så kommer han etter for å gå på tur. 

 

- Mads studerer nå for å bli barnehagelærer

 

- Om 1 uke blir vi samboere

 

- Vi har sammen startet ett byggeprosjekt, noe som er veldig veldig spennende !

 

- Utrolig nok trener han aldri, og spiser hva han vil når han vil. men har allikevel en kjempe fin kropp! Skulle likt å ha det sånn for å si det slik!

 

- Han er om mulig mer sta enn meg.

 

 

Men sist men ikke minst så er han verdens beste gutt ! Og jeg ville ikke byttet det vi har mot noe som helst her i verden :)

 

PS. takk for at du har holdt ut med meg i akkurat 10 måneder i dag !

 

 

Klem fra Pia <3

 

Ingen kommentarer

- style by Keinapel -

29.09.2014 kl.02:11

Så fine dere er sammen:)

Skriv en ny kommentar

hits