10 om meg..

 

Ååh, merker det er kjempe godt å blogge igjen, jeg ordner med ny blogg disse dagene. Så da håper jeg bare at de som leser denne bloggen blir med meg videre :) 

 

Jeg tenkte å starte dagen med en "10 ting du ikke visste om meg" selv om jeg føler de fleste vet "alt" om meg :D 

 

- Jeg elsker å lese kommentarer på for eksempel Vg og andre diskusjons forumer. Jeg finner det veldig humoristisk med alle nett trollene der ute, som sitter bak sin data og kommenterer dritt til andre. Eller kommenterer sin egen mening uten å overhode å ha lest teksten.  Haha, kall meg gjerne gal, men det er noe jeg gjør så ofte jeg kan og har tid. Er jeg virkelig den eneste som syntes det er gøy? haha, hadde ikke forundret meg

 

- Da jeg var yngre (var vel kanskje 14-15 år) brukte jeg lang tid på å klippe ut bilder av moteblader for så å lime det inn i egne bøker jeg skrev. Som jeg kalte Høst 2008 osv, jeg hadde også en hel vegg med inspirasjon. Så ja, jeg har nok alltid vært glad i mote og trender. 

 - Jeg har alltid vært fryktelig sta! Og er det noe jeg virkelig vil, så får jeg det til.. Jeg husker flere episoder fra da jeg var en liten jente, der jeg fikk det som jeg ville bare fordi jeg var sta.. Er ikke så sta nå lenger da :)  Jeg husker spesielt godt ett minne, jeg var i bursdag til en god venninne. Hun er kusine med Andrea Badendyck, og jeg og Andrea sa at vi skulle være de eneste passasjerene i bilen (vi skulle til Oslo) og holdt på helt til de andre ble lei av maset vårt.. og kjørte oss 2 alene, for så å måtte dra tilbake å hente de andre bursdags gjestene, uff for noen barn :D 

 

- Jeg må alltid stå opp 3 timer før jeg egentlig må på morgenen, fordi jeg elsker (og klarer ikke å være rask om morgenen) å bruke lang tid i dusjen, stå 30 min i dusjen, sminke meg i 1 time.. Jeg hater stress, og føler ikke det kommer noe godt ut av det :)

 

- Jeg elsker å jobbe, og er veldig glad i jobbene mine! Annen hver helg og Torsdag jobber jeg på 2 jobber og har en arbeidsdag på Ca 17 timer, men det syntes jeg egentlig er helt greit :) 

 

- Jeg liker alt av mat! Dessverre tåler jeg ikke melk eller gluten, men bortsett fra det så spiser jeg alt. 

 

 

 

- Jeg liker ikke å være alene, og vil helst ha noen rundt meg hele tiden

 

- For 1-2 år siden da jeg blogget fast hver dag, hadde jeg mellom 2-3000 unike lesere hver dag. Varierte veldig om jeg blogget mye den dagen eller lite. Nå bærer bloggen preg av alt for lite aktivitet, men jeg er kjempe glad for de som fortsatt stikker innom selv om jeg ikke blogger.

 

- Jeg elsker barn, og skal minst ha 5 barn selv. 

 

- Da  jeg var liten hadde jeg en Nanny som passet på meg og bodde i samme hus som oss. Hun var polsk, men på dagtid snakket hun mye Engelsk til meg, og da hun skulle dra tilbake til Polen. Så syntes jeg det var veldig veldig slitsomt å måtte snakke Norsk hele dagen. Og blandet mye engelsk og Norsk i språket mitt .

 

Klem fra Pia <3

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits