ehm..... HÆ?

Hallo ! :)

 

 

Jeg løp til dataen for 10 minutter siden, og hadde noe kjempe døds viktig jeg skulle gjøre. Men da jeg åpnet dataen og så hva jeg hadde vært innom sist jeg brukte pcen så ble jeg helt lost.. Så nå sitter jeg her som ett spørsmålstegn.. Men kan jo hende jeg skal blogge, at det var meningen :D 

 

Ellers går dagene om normalt for meg, jobber hver dag og trives kjempe godt med det !! Hvem passer vel bedre til å jobbe i en smykke, veske butikk enn meg :D jeg har jo alltid elsket sånne ting.. Ellers prøver jeg å trene hver dag, men det blir med at jeg sier til folk at jeg skal trene. Overbeviser meg selv, og setter på vekkerklokken.. Idag hadde jeg til og med funnet frem trenings klærne.. Noen som kan hjelpe med inspirasjonen jeg så sårt trenger? Og nei, det hjelper ikke med "inspirerende" bilder av jenter med sixpack, jenter med protein shaken sin osv.. haha ! 

 

Bortsett fra den trenings biten og jobben, så må jeg bare få sagt hvor ufattelig deilig det er å komme hjem fra jobb, og hjem til verdens fineste samboer og kjæreste. Det er jo ikke noe hemmelighet at hverdagen er lite romantisk, med jobb, skole og alt som kommer itillegg.. Men da setter man så uendelig mer pris på "date" kveldene man kan ha sammen, dra på kino, spise noe godt osv :)

 

 

Klem fra Pia <3

Én kommentar

Camilla Rennesund

10.12.2014 kl.14:15

Utrolig fint bilde!

Skriv en ny kommentar

hits