Vanskelig Vogn valg ....

Allerede før jeg ble gravid visste jeg hvilke vogner jeg ville ha! Enten Emmaljunga den i hvit skinn eller stokke vogn. Tenkte en periode på at jeg MÅTTE ha 2 vogner, men kanskje ikke så nødvendig alikevel.

Det som gjør at jeg den siste tiden heller mer mot en emmaljunga er at hjulene på stokke ikke ser ut til å takle vårt klima. Med masse snø og slaps. Men tar gjerne imot tips og erfaringer, for som dere sikkert forstår er jeg ganske ny på dette feltet.

Ha en fin Lørdags kveld <3

4 kommentarer

Anita Søvold

07.02.2015 kl.22:28

Lekker vogn :D

Milla

07.02.2015 kl.23:40

Jeg anbefaler babyjogger city elite! Super vogn, og hjulene kan låses om man ikke ønsker at den skal svinge med hjulene. For eksempel på vinterføre er dette lurt :-) lykke til!

Tonje

08.02.2015 kl.01:21

Vi er VELDIG fornøyde med Emmaljunga! Vi har Emmaljunga City Cross med bagen, og den er veldig grei og lett, og fungerer derfor helt fint på et senter osv også! Lett å ta inn og ut av bil osv også:)

Vi kjøpte Emmaljungaen brukt, og har bestemt oss for at til nestemann skal vi ha helt ny Emmaljunga i hvitt skinn da vi mest sannsynlig har bedre økonomi da. Ellers har vi en brukt Bugaboo med svingbare forhjul vi kjøpte for å bruke som senter/byvogn, og den kan man jo kjøpe vinterhjul til også(har ikke fått prøvd vinterhjulene enda), og den er helt super på senteret! Men kjennes litt lealaus og enkel ut, så jeg føler meg ikke trygg med å ha med den på feks buss.

Lykke til:) anbefaler virkelig Emmaljunga!

Silje S. Lopez

08.02.2015 kl.11:35

Kjempe lekker vogn :D Jeg har tenkt at jeg vil ha en hvit når min tid er inne for å få en liten :D

Skriv en ny kommentar

hits