Du vet du er gravid når....

Helighet så sinnsykt mange rare ting jeg har fått for meg i graviditeten. Ting jeg ALDRI hadde gjort for litt over 4 måneder siden.. Så jeg tenkte å dele noen av de med dere fine lesere :)

 

Du vet du er gravid når:

 

- Du glemmer å få med deg Cottagechees boksen med hjem fra coop, og rett og slett må felle en tåre når du finner det ut. (skjedde igår)

- Du ikke klarer deg optimalt uten minst en lur om dagen 

- Når en viss matrett får deg til (nesten) å kaste opp. For meg er det biffsnadder av alt i verden! Jeg kjøpte en kjempe god rett på senteret jeg jobber på da jeg var 1 måned på vei. Det endte med en løpetur på do, og etter det blir jeg forferdelig dårlig bare av tanken på den retten

- Du ikke lenger klarer å spise eple og agurk (ja, seriøst) uten å ta av skallet 

- Du har en gråte/sinne tokt hver dag uten egentlig noen veldig god grunn, igår var det blant annet at kjæresten satt ned tempen på komfyren når potetene kokte. Dette syntes jeg var dumt, siden jeg ville at potetene skulle bli fort ferdig. Og da syntes jeg synd i min kjære Mads, men det gikk over etter noen minutter! Og da ba jeg pent om unnskyldning. 

- Du må opp å stå for å gå på do ca 5 ganger per natt.

- Du får frysninger av kjøleskapslukt. Selv om det egeeentlig ikke lukter så fælt der inne

- Du hiver pålegg rett som det er før best før merkingen, kun fordi du er liv redd for å få spy syken. 

så unnskyld skatten, det er ikke meningen å bli så sint på deg hver dag <3 Men det er bare så vanskelig med alle disse hormonene som gjør meg om til en liten djevel eller en fontene iløpet av få sekunder ! Jeg elsker deg <3

2 kommentarer

mnee

05.03.2015 kl.17:24

så pen du er! :O

Pia :)

05.03.2015 kl.18:50

mnee: ååh, så koselig skrevet. Tusen takk kjære deg <3

Klem fra Pia <3

Skriv en ny kommentar

hits