Mamma Pia ...

Jeg håper så inderlig jeg blir en god og kjærlig men litt streng mor! Det er vel det vi alle som skal bli foreldre ønsker, er det ikke det ? Men som førstegangs gravid er jeg redd for at jeg skal gi etter for mye, gjøre så gutten/jenta mi blir ett skikkelig troll istedetfor en som takker for mat og gaver, sier unnskyld og plager andre. Men vi skal stå sammen i tykt og tynt jeg og Mads som foreldre, og jeg skal gjøre ALT i min makt for å få høflige barn! For noe av det verste i denne verden, syntes ihvertfall jeg er ufordragelige barn som tar alt for gitt ! 

 

Jeg har hørt mye fra mamma fra min oppvekst som jeg må le av idag! Jeg var kanskje en utfordring fra tid til annen, og beit jeg for eksempel  mamma i øret. Så bet mamma tilbake (forsiktig) bare for å vise at det gjør vondt. Maste jeg om godteri så satt hun liksågodt igjen trallen med mye god helge kos igjen i butikken og bærte meg ut i bilen. Da måtte jeg klare meg med hverdagskost på en Lørdag. Og den dag i dag takker jeg mamma og pappa for alt de har gjort, altså... Jeg er ingen engel, men jeg har da blitt menneske jeg også!?

 

Så er det, det med å være overbeskyttende. Jeg er naturlig overbeskyttende, dette kom nok etter at pappa for 3 gang hadde kreft da jeg var liten. Da jeg så hvor hardt han hadde det, og visste at han kunne dø. Så ble jeg overbeskyttende i en veldig ung alder! Og det er jeg den dag idag for de nærmeste, om det er venner eller familie spiller ingen rolle. Så lenge jeg er glad i de, så har jeg ett behov for å vite at de alltid har det bra. Om mine ikke har det bra så får jeg en stor klump i magen og stresser veldig for at de skal ha det bra igjen. Så lenge de har det bra, så kan jeg ha det bra ! Men til tider er dette veldig slitsomt, for meg.. Men sånn er jeg bare skrudd sammen ! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits