Kreft...

Ordet kreft får meg til å krympe innvendig ! Jeg hater kreft, kreft er noe av det verste som kan skje en familie, ihvertfall etter min erfaring.. Da jeg var liten var kreft hverdagen min, min flotte og stolte pappa har hatt kreft hele 3 ganger. Og utrolig nok så har han overlevd alle 3! Så jeg har feiret nyttårsaften på sykehuset med en nyoperert pappa, feiret bursdager og andre store dager. Jeg husker fortsatt hvordan det var å gå med vondt i magen hele tiden, og ikke helt vite hvorfor jeg var så lei meg?! Men jeg forstår den dag idag at det var fordi jeg var en redd liten jente, som konstant var redd for å miste pappa. 

 

Jeg husker når mamma var på tur i butikken og jeg var hjemme med en venninne, så ropte pappa på meg. Han trengte hjelp til å kle på seg etter en operasjon, det tok jeg som en selvfølge! og følte at det var en av "mine" oppgaver å kle på han sokker. MEN jeg har absolutt lært av det, jeg ble fortere voksen og har lært at man aldri skal ta familien sin for gitt ! For det er noe av det viktigste som finnes. MEN det er også negative sider med det! Jeg blir skikkelig redd hvis Mads eller mamma og pappa omså blir litt forkjølet eller får andre plager, jeg klarer ikke å slappe ordentlig av før jeg vet at de har det bra, og kan ikke gå en hel dag uten å høre fra de. Det er veldig slitsomt iblant, men sånn er jeg bare..

 

Jeg ber for at kreft skal bli borte, at ingen familier skal måtte gå igjennom det samme som jeg har opplevd. For det unner jeg verken mødre, fedre, søsken eller kjærester eller NOEN å oppleve. Den konstante reddselen for at noe skal gå galt! For det er jo noe av det mest verdifulle man har ! Og jeg håper så utrolig at de som er midt inni en kreft behandling klarer å kose seg med hverandre og ta vare på hverandre i tiden fremover ! Og ikke minst at de skal klare seg <3

  

Klem fra Pia <3

2 kommentarer

17.03.2015 kl.19:18

For å komme gjennom alvorlig sykdom må man alltid se fremover. Også etter at man har blitt frisk.

Sol Andrea

21.03.2015 kl.08:22

Åh...HÅPER det ikke køer med min oppvokst 😣

Skriv en ny kommentar

hits