55,1 % fullført !

Hei Hei :)

Som jeg savner å blogge ! Men jeg er så utrolig lite "kreativ" for tiden, så det å finne noe å blogge om er IKKE lett! Men men, det kommer vel :)

Jeg føler fortsatt at tiden går helt greit fort. Og om ca 4 måneder, om han ikke velger å dukke opp før, Noe jeg har en liten følelse på så er han her ! Og endelig begynner ting å komme litt på plass, husbyggingen er såvidt påbegynt men det kommer seg :)

Jeg tenkte å begynne med oppdatering hvordan graviditeten er og utvikler seg:

Termin: 23 August

Kjønn: Gutt

Plager i graviditeten: Bekkenløsning som er helt forferdelig ! Og ekstremt trøtt, så må sove midt på dagen, haha!

Lyster: Har ikke hatt noe spesielt jeg bare måå ha i graviditeten! Men jeg er jo litt for glad i godteri og klementiner da..

Kynnere: Nja, har vel det ofte.. Men har kun kjent de noen få ganger

Spark/bevegelse utenfor magen? Hver eneste dag! Gjerne tidlig på morgenen rundt klokken 08 også igjen midt på dagen og MASSE på kvelden !

Strekkmerker? Ingen enda ihvertfall :)

Gått opp i vekt? Fra 46 kilo til 58. Men det er bare sånn man må regne med når man er gravid!

Mål etter fødsel: Bli kjent med lille skatten og være en god mor syntes jeg er det viktigste ! Men ikke minst komme i form igjen. Trener jo gravid yoga/styrketrening nå, men må nok trene litt ekstra for å se ut slik jeg gjorde før!!

Fødsel: Jeg tenker jo såklart på fødselen, ihvertfall når jeg er kommet så langt på vei som jeg har nå! Men jeg er ikke så redd at jeg tenker på det hele tiden. Det er på en måte noe som bare må skje for at lille gutt skal komme ut, eneste jeg har tenkt endel på er at jeg er redd for å miste kontrollen helt og bli helt gal på de rundt meg! Haha

Formen til baby? Formen hans har vært bra den. Men han er en veldig stor baby, så jeg har fått beskjed om at han vokser i dette tempoet hele veien og ikke slakker ned litt. Så må jeg ta keisersnitt, for da er det ikke lenger forsvarlig å føde vaginalt..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits